søndag 2. oktober 2022

Robotstøvsuger som vasker med mopp

Robotstøvsuger med mopp.
En støvsuger er tydeligvis ikke bare en støvsuger lengre. Ikke bare gjør støvsugeren jobben med å stuvsuge selv, nå vasker robostøvsugerne gulvene også - med mopp. Robostøvsugerne lader seg selv, vet hvor den ikke skal gå og starter når det passer deg best. Og du har kontroll over robostøvsugeren via mobilen din.

Da snakker man naturligvis om det mest avanserte robostøvsugerne. De billigste modellene har selvsagt ikke alle disse funksjonene.

Og du bør også tenke på hva nye mopper koster og så videre. Dessuten er det jo viktig hvor effektive robostøvsugerne er, ja kanskje til og med hvor mye strøm de bruker og så videre. Det er i det hele tatt mye å ta i betraktning når man skal velge en robostøvsuger.

Det enkleste er jo selvsagt å velge en robostøvsuger som har vunnet flere forbrukertester. Og da er det særlig en Robostøvsuger som skiller seg ut fra de andre. Og det er robotstøvsugeren Neatsvor. Denne har vunnet mange tester og den har alt av funksjoner du trenger. Neatsvor er kort sagt den beste robotstøvsugeren som vasker med mopp.

Merk at det er forskjellige modeller og ulike priser på modellene, les mer om det på nettsiden neatsvor.no.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar